onsdag 28 januari 2009

Det här är stil.


Så jäkla snyggt! Såhär vill jag vara klädd idag. Men först måste jag skaffa mig en snygg skinnjacka och färga håret. Men det får bli en annan dag. Puss!

måndag 26 januari 2009

Hjärta.


Jag vill fortfarande ha ett par hjärtformade solglasögon. Dessa färgglada hittade jag på topshop. Hur fina? Puss!

Dagens.



Tisha från H&M.
Kjol från Topshop.
Seg dag idag, inget roligt alls, förutom att jag och snutten firar 25 månader, grattis tills oss! Puss!


söndag 25 januari 2009

Gorgeous as usual.


MK.

Ge mig en brun päls.


Jag kommer ständigt vara på jakt efter den perfekta pälsen (fake alltså). Men dem är så svåra att hitta, man vill ju inte ha en som alla andra har. Därför brukar jag leta på second hand men där är storlekarna alltid så stora. Jag blir så trött! Puss!

Bye bye baby.


Nu säljer jag även min älskade skinnimitation från H&M. Det svider men jag vill ha en ny. Den här är i väldigt bra skick, inte sliten någon stans utan helt underbar! Storleken är 36. Lägg ditt bud här. Pusselipuss!

H&M.


Nu säljer jag min underbara klänning från H&M. Den är endast använd två gånger och är hur fin som helst. (Storlek 34) Lägg ditt bud här! Puss!

torsdag 22 januari 2009

Favoriter.



Ja vissa kan ju verkligen klä sig. Dessa outfits kommer föralltid att vara mina favoriter, ja så är det bara. Den första tjejen får mig att vilja ha glasögon, och den andra får mig att vilja springa till närmaste second hand butik för att införskaffa en vit päls. Åh så himla fint. Puss!

Lite Pocahontas sådär.


Jag måste införskaffa många nya klänningar till sommaren gärna indian/pocahontas inspirerat, som dem här. Jag hoppas att indiska får in många fina nu under våren, dem brukar ha så mycket fint. Puss!

En späckad dag.


Tisha från Monki
Shorts från TopShop
Idag blir en ganska späckad dag. Först skolan till 13.45, sedan skall jag träffa en tjej som har sytt en balklänning som jag kanske skall hyra, så jag skall prova den idag. Sedan ikväll skall jag in till stan med mamma och brorsan för att köpa systers födelsedagspresent och besöka ett gymnasium som har öppet hus, brorsan vet inte vart han vill gå så jag skall följa med som smakråd. Puss!

onsdag 21 januari 2009

Coolaste dockan.


Jag är hemma hos min vän lillen nu, o jag tror nog att hon har världens coolaste docka. Puss!

Fredag 21:15.


Imon tar auktionen för mina älsklingar slut. Jag sänkte budet till 200kr. Det är riktigt billigt för dessa skor som jag bettalade 799kr för. Fredag 21:15 blir någon en lycklig vinnare. Jag har endast användt dem en gång. Superfina! Puss!

tisdag 20 januari 2009

Indian.


Jag älskar indian-stilen. Fjädrar och fina mönster. Jag skall köpa många indian-inspirerade tunikor till sommaren. Kanske små startar lite redan nu i vår. Nu längtar jag till värmen. Är så trött på tjocka tröjor, dunjackor och mössor. God natt, pusselipuss!

Världens sötaste..


För en stund sedan fick jag världens finaste mms av min bumbibjörn. Så söt.

Holiday on ice.

Titta vad jag hittade bland mina filer på datorn. jag älskar verkligen disney on ice. Alltid lika kul att gå och itta på det, spelar ingen roll om man är 8 eller 18 det är lika kul ändå. puss!

åh du fina klänning.


Klänningen är helt underbar! Jag ångarar så att jag inte köpte en liknande som fanns på h&m för ett tag sedan. Den var brons färgad och helt perfekt. Skulle vara så snygg med en liten skinnjacka, tights och klackar. Men jag var inte så smart i det tillfället. Puss!

måndag 19 januari 2009

Red lips.


Fan vad snyggt det är med röda läppar! Röda läppar och röda naglar, Mk är snyggast!

Det här kallar jag stil.


Agyness Deyn.

Jag kommer aldrig att sluta beundras över denna människas stil. Helt underbar. Outfiten på bilden har en känsla över rock-chic men även mammas lilla flicka. Jag älskart! Puss

söndag 18 januari 2009

Det brinner!


Bild: Cobrasnake

Äntligen är den här helgen snart slut. Att jobba en helg på toys"R"us tröttar verkligen ut en. Skönt att jag bara jobbar varannan. Brandalarmet gick idag och vi fick stå utanför butiken i en kvart och vänta på brandkåren (nej det brann inte) i bara t-shirt. Fy fan säger jag. Imon är det plugg igen och jag orkar verkligen inte. Jag måste börja ta tag i saker och ting nu känner jag, jag har varit lite seg nu det senaste. Just det ja jag fick se mitt nya schema idag och jag kan bara säga att jag har nog det bästa schemat. Jag börjar runt nio och slutar runt halv två och jag är ledig torsdagar och har bara en lektion på fredagar. Hurrey för mig!

Just det ja, snutten har gått och blivit med blogg, BrennerFett. Puss

fredag 16 januari 2009

Slänggungan.


Åh jag minns när man var liten och man åkte slänggungan om och om igen. Och man vinkade till mamma som stod där nere på marken. Ibland vill jag bara vara liten igen. Puss!

Snyggt med glasögon.


Glasögon: Urban outfitters
Dem flesta ser jäkligt smarta ut i glasögon, jag ser mest dum ut. Men jag gillar glasögon, det är himla snyggt tycker jag. Sedan så beror det ju alldeles på hur dem ser ut förståss. Men sådana här glasögon med tjocka svarta bågar går ju alltid hem. Puss!

Mk-Gorgeous.



Nej nu får mitt hår ta och växa. Jag önskar att jag hade sådant hår som växer som ogräs, men mitt växer inte alls. Jag vill ha långt hår igen, jag kommer aldrig att färlåta mig själv för att jag klippte av det. Jag hoppas att det iallfall är till brösten innan sommaren kommer. Mk är iallfall fin i sitt långa hår. Jag älskar dessa bilderna på henne, väldigt fina. Puss och god morgon!

torsdag 15 januari 2009

Kanske det finaste bankkortet.


Titta vad jag precis beställde. Om ansökan går igenom så kommer mitt bankkort att se ut såhär om ca 10 dagar. Har jag sagt att jag älskar Hello Kitty? Puss!

Stolthet och fördom.


Väst från Monki
Top/Klänning från H&M
Kjol från Monki
Idag pluggar jag hemma, så himla skönt att jag kan bestämma det hur jag vill om jag vill plugga hemma eller i skolan. Så idag skall jag fortsätta läsa boken: stolthet och fördom. Som förövrigt är så ruskigt bra. Nu fick jag änna lust att se filmen. Puss!

Rosett.


Nu är det ca en månad kvar tills jag och syster skall tatuera oss. Jag tror jag dör! Jag är så himla taggad. För er som inte vet så skall jag ha en Lila rosett på insidan av underarmen. Rosetten kommer att påminna om den här ovanför. Så himla fint. Puss!

onsdag 14 januari 2009

Till salu.


Nu säljer jag mina älsklingar på TRADERA. Jag har endast användt dem en gång så det känns lite onödigt att ha kvar dem när jag betalade 800kr för dem. Dem är galet snygga och det är så tråkigt att dem bara står här hemma. Så om ni är intresserade så gå in och bjud på dem HÄR. Skorna är från Mango. Puss!

Jag längtar så mycket till sommaren.



Fina bilder från Flickr. När jag tittar på dessa bilder så längtar jag så mycket till sommaren att jag inte vet vart jag skall ta vägen, och jag vill för första gången i mitt liv investera i ett bar pilot-brillor. Puss!

tisdag 13 januari 2009

Ripped Tights.


Jag har en kärlek till trasiga strumpbyxor. Så himla fint.Sedan så beror det ju alldeles på vad man har på sig till. Tjejen på bilden har på sig en blommig klänning vilket var ruskigt snyggt tycker jag, det blir en sådan härlig kontrast. Lovely!

Fransar och nitar.


Detta var mig ett par redigt tjusiga skor må jag säga. Fransar och nitar. Dessa skulle inte jag tacka nej till inte. Fina, fina och så himla fina. Puss!

I want the sun, not rain.


Stickad tröja från Monki.
Kjol från Topshop.

Det duggar sådär äckligt idag, ni vet sådant där jätte smått regn som är så himla irriterande. Det var ju ingen idé att jag satt och plattade håret i en timme idag. Åh attans!! Puss.

måndag 12 januari 2009

Titta här.

gif
Titta här vad jag lärde mig idag. Så himla kul. Kanske lite jobbigt, men det lär bli många sådana här bilder framöver. Bara för att det är ju så himla kul när bilden rör sig. Puss puss!

Pink, pink and so pink.


Du är välkomen att ta plats runt min handled darling.

Bra jobbat.


Tänkte bara berätta för er att jag har gjort klart samhälls uppdraget nu, och jag är så stolt över mig själv att jag tar och går hem nu. Yeey!! Puss puss!

T-shirts.




Jag fullkomligt älskar t-shirtar. T-shirtar med snygga tryck och i kill-modell. Jag hatar den här figursydda tjejmodellen. Jag gillar långa t-shirtar som man bara kan ha tights till, så dom får gärna vara i en lite för stor storlek. T-shirt store har sjukt snygga t-shirtar, men jag tror inte att den butiken finns i göteborg. Det får bli att köpa på mig när jag är i sthlm nästa gång då. Puss!

Minusgrader.



Väst från Zara.
Tisha från Lee.
Kjol från Monki.
Åh förlåt för att jag tjatar men jag vill ha vår. Jag vill kunna ha den här västen, den här underbara västen utan att behöva ha jacka över. Men nej, det är fortfarande minusgrader ute, så nu tar jag på mig dunjackan och åker till skolan. Puss!

söndag 11 januari 2009

Lykke li.

Lykke li är så himla snygg i den här videon, och låten den är jäkligt bra den med. Jag tror att jag börjar bli lite smått besatt av denna människan. Och med det så säger jag god natt. Puss!

Goooooorgeous!


Jag har länge varit på jakt efter den perfekta skinnjackan men inte hittat någon. Helst av allt så skulle jag vilja ha en från second hand för då är den sådär härligt sliten ni vet? Men inte då, det finns aldrig någon i min storlek, antingen är den för liten eller alldeles för stor. Men den här skinnjackan som ni kan se här ovanför är ju helt underbar! Men det dumma där är att den är alldeles för dyr. Jag har ingen lust att punga ut 18000 för en skinnjacka. Puss!

I'm back!

Förlåt för kass uppdatering. Men jag har varit hos min pojkvän hela helgen och haft det mysigt.
Men nu är jag tillbaka igen, och redo för en ny vecka. Puss puss!

fredag 9 januari 2009

Cobrasnake.



Bild: Cobrasnake
Jag älskar cobrasnake. Jag älskar bilderna. Finns så mycket snygga människor där, och alla har sin egna stil. Ett perfekt ställe att hämta inspiration från. Love it!

Följ min blogg med bloglovin